CHTĚLI BOBÍČKA ZABÍT SEKYROU DO HLAVY - adoptován

08.01.2014 10:30

VČERA KOLEM 17:30 HODINY TELEFONOVALA HELENKA MIKULCOVÁ A SDĚLILA MI,ŽE V UHELNÉ NA JESENICKU JE PEJSEK NA ŘETĚZU KTERÉHO CHTĚLI MAJITELÉ ZABÍT SEKYROU DO HLAVIČKY A ZEPTALA SE MĚ JESTLI BY SE U MĚ NENAŠLO JEDNO MÍSTEČKO.TAK JSEM JÍ ŘEKLA,ŽE I KDYŽ MÁM PŘEPEJSKOVÁNO ALE TAM HO PŘECE NENECHÁME A ZAVOLÁM NAŠÍ LENIČCE A TA POKUD BUDE MOCI TAK VYRÁŽÍME IHNED PRO NĚJ.PO 18 HODINĚ JSME VYRAZILY PRO PEJSKA A KOLEM 21:30 HOD.JSME UVIDĚLY PEJSKA S DÍROU V HLAVIČCE.PEJSKA BOBÍČKA JSME NALOŽILY DO AUTA A VYRAZILY SMĚR OSTRAVA.DOMŮ JSME PŘIJELY TĚSNĚ PO PŮLNOCI.
DNES JDU S BOBÍČKEM NA VETERINU JELIKOŽ ZVRACÍ A NEMÁ UDĚLANÉ RTG,DRŽTE BOBÍČKOVI PĚSTÍ

DĚKUJI PANÍ B...........,HELENCE MIKULCOVÉ A MARTINĚ HARBICHOVÉ ZA RYCHLOU ZÁCHRANU PEJSKA BOBÍČKA


TADY JE PŘÍBĚH PEJSKA BOBÍČKA :

Bobíčkovi zemřel majitel.Zůstali po něm dva pejsci jednoho si někdo vzal ale Bobíčka nikdo nechtěl.Ujala se jej dočasně paní B.......která se snaží pomáhat pejskům v těchto končinách a hledala mu nového pána.Nabídla se jí paní, že si Bobíka vezme... Po nějakém čase měla nutkání že se musí kouknout jak se mu daří a našla jej v tomto stavu,zakrváceného,s rozbitou hlavičkou uvázaného u boudy. Bez jídla,bez vody,špinavého... Majitelka tvrdila,že utekl za fenkami a takhle se vrátil.Paní se zeptala sousedů a ti jí sdělili,že ho majitelé bili a nejspíše rána sekyrou do hlavy byla způsobená rukou majitelů........... .Když se paní ptala majitelky proč mu nezajistili ošetření,tak řekla,že už je to dobrý... Paní okamžitě pejska odebrala,doma jej trochu umyla a odjela na veterinu v Jeseníku.Odtud potom volala veterinářka Martině zda nemůže nějak pomoci,že jej nemají kam umístit a pokud by se vrátil zpět,dopadlo by to zle.

 

 

Jeho fotogalerii naleznete zde: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.384484118355870.1073741949.156733147797636&type=3