Díky vám jsme mohli pomoci - POVODNĚ 2013

05.06.2013 19:29

Všchny věci které byly odvezeny pocházely hlavně ze zimní pomoci útulkům, které ještě u nás zůstaly, dále od nových dárců a také něco z našich vlastních zdrojů :-)

5.6. 2013
ve středu jsme daly dohromady všechny zásoby ze zimní sbírky. Hlavně textil, který byl uskladněn u Aničky. Přerozdělily jsme to vše do pytlů a krabic a čekaly na další den D ;-)

6.6.2013 17:00
Vyrazily Kačka a Janča (s přítelem, aby se náhodou neurazil :-D ) směr Praha s materiální pomocí pro zatopené oblasti.
Naše první zastávka byla kousek před Brnem v obci Holubice, kde se nachází depozit Kočičí oaza Holubice.

18:15
V Holubici okr. Výškov jsme vyložily téměř všechen textil jako jsou deky, pelíšky, ručníky atd. V depozitu mají 220 kočiček a 15 pejsků. V nekonečně dlouhém deštivém počasí nestíhali vysoušet textil a tak jsme jim dovezly pá pytlů z naší "zimní zásoby".

19:00
Dále jsme pokračovaly předat Maikyho do Brna. U Alči Maiky chvíli dělal "héééééérečku" a vyštěkával její pejsky. Po chvilce se rozkoukal a bylo vše OK. Mohli jsme pokračovat..

21:00
Praha - Kobylisy
Předání zásob sdružení Beky. Sdružení Beky předá nebo využije zásoby v oblastech, kde to budou nejvíce potřebovat.
Ve sdružení Beky jsme také nechaly "zásilku" pro kralupský útulek Lesan. Kterému jsme taktéž poslaly čisítci prostředky.
Děkujeme paní Irence, která věci převzala a ještě nám dala na cestu bonbonierku Toffifee :-))

21:40
Poslední zástavka proběhla v Praze 10, kde na nás čekala paní Petra Průdková s manželem. Předaly jsme jim krabice s čistícimi prostředky, krmivo pro pejsky, textil pro lidi. Všechny tyto věci poputují od paní Petry v neděli do Zálezlic.

2:30
Huráááááááááá jsme doma :-)

Všem děkujeme za příspěvky do naší zimní sbírky, která mohla být takto užitečně využita. Také děkujeme všem co ještě přihodili čistíci prostředky tento týden před odjezdem... :-)
Děkujeme a přejeme všem, které povodně zasáhly hodně štěstí a pevné nervy :-)

 

FOTOALBUM ZDE