Veterinář, který přihlížel, neviděl nebo se snažil pomoci psům?

08.03.2013 10:26

Zjistili jsme jméno veterináře, který ošetřoval pejsky z Lískovce. Zatím není žádné vyjádření úřadů ani pana veterináře. Můžeme se jen domnívat, zda o otřesném chování pana Žišky věděl a nic nedělal, nebo nevěděl a nemohl dělat, přehlížel a nebo chtěl mít pejsky aspoň pod dozorem? Těžko říct. Samozřejmě my Vám jeho jméno utajené nenecháme, každý má právo na to udělat si svůj názor.
Oním veterinářem je: MVDR.ZBYNĚK KONVIČKA, ŽIŽKOVA 965, FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ - FRÝDLANT, T.Č.: 558 675 064.

Máte s tímto veterinářem zkušenost? Dobrou? Špatnou? Podělte se o ní ....

Diskuze

pan veterinář

Kateřina | 19.08.2015

Nevěřím, že kdyby věděl, tak nic neuděl. Jsem velice s tímto veterinářem spokojená. Nekouká na pána, ale na zvíře!!! Když byla potřeba VŽDY pomohl, neúčtoval si nikdy žádné horentní sumy, ačkoli prováděl císařský řez ve dvě ráno. Kdyby byli všichni jakok on, to by byla nádhera.
A autorce Aaa ... pokud máte fenu, která nesmí mít štěňata, tak si ji prvotně DOBŘE HLÍDEJTE, jako panička. Svalovat vinu na někoho jiného je smutné. První a zásadní chybu hledejte u sebe. Pokud jste nebyla spokojená, proč jste nevyhledala někoho jiného? V okrese je jich spousta.

pan veterinář

Aaa | 03.03.2015

Tak k tomuhle veterináři, myslela jsem si, že tento pan veterinář je třída, jenže omyl!!!! Byla jsem s fenkou na sono, že ji nakryl pes. Štěně nesměla mít (uchovnění, výstava, zkoušky), pan doktor to moc dobře věděl. Řekli, že na sonu nic nevidí, je vše ok, ani mě nepozval na kontrolní sono. A ejhle fena čeká štěňata. Odborník na svém místě.! Ještě jak jsem tam přišla na druhé sono (podotýkám sama od sebe), tak mi bylo řečeno, proč, že to je zbytečné, že určitě nečeká (ale já jsem opravdu chtěla být podruhé ujištěna)-už bylo pozdě!!!Nepřeju nikomu tento zážitek

Přidat nový příspěvek